Impresszum

Impresszum

 

A weboldal kizárólagos tulajdonosa, fenntartója a Bormaraton Kft. (székhely: 6726 Szeged, Vércse u. 8.; adószám: 23155651-2-06; cégjegyzékszám: 0609021581; e-mail cím: iroda@nemzetibormaraton.hu). Az oldalon lévő és ahhoz kapcsolódó valamennyi szellemi alkotás (védjegyek, logók, programok, know-how-k, egyéb szellemi alkotások) jogosultja a Bormaraton Kft. A felhasználók adatait a Bormaraton Kft. kezeli.

Az oldal üzemeltetését a Bormaraton Kft. megbízása alapján az Innomedio Kft. (székhely: 6725 Szeged, Bokor utca 18.; adószám: 14136773-2-06) továbbiakban: Üzemeltető) végzi. Az üzemeltető gondoskodik az oldal karbantartásáról, a szolgáltatások nyújtásáról. A felhasználók panaszaikkal, kérdéseikkel az weboladl tulajdonoshoz a Bormaraton Kft-hez fordulhatnak: iroda@nemzetibormaraton.hu. Az adatkezelések tekintetében az üzemeltető adatfeldolgozónak minősül.

Az oldalon lévő hirdetési felületek értékesítését a Bormaraton Kft. végzi. A hirdetési lehetőségekről részletes tájékoztatást e-mailen kérhet: gorberoland@nemzetibormaraton.hu e-mail címen.

A weboldalon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban [Szjt. 36. § (2)].

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.